Πολιτική Επιστροφών – MaxFashion
Δωρεάν Αντικαταβολή σε όλες τις παραγγελίες
Δωρεάν αντικαταβολή σε όλες τις παραγγελίες
Δωρεάν επιστροφές και αλλαγές σε όλα τα ρούχα
Δωρεάν αλλαγές/επιστροφέςσε όλα τα ρούχα
Δωρεάν Αντικαταβολή σε όλες τις παραγγελίες
Δωρεάν αντικαταβολή σε όλες τις παραγγελίες
Δωρεάν επιστροφές και αλλαγές σε όλα τα ρούχα
Δωρεάν αλλαγές/επιστροφέςσε όλα τα ρούχα

Πολιτική Επιστροφών

Στο MaxFashion.gr θέλουμε να είσαστε ικανοποιημένοι από το προϊόν που παραλάβατε από εμάς ! Γι’ αυτό το λόγο, όλες οι παραγγελίες μπορούν να επιστραφούν για οποιονδήποτε λόγο ! 

Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας, θα σας αποσταλούν τα ρούχα τα οποία έχετε επιλέξει προς αντικατάσταση. Σε περίπτωση που κάποιο απ αυτά είναι εκτός αποθέματος θα ενημερωθείτε με μήνυμα SMS ή μέσω τηλεφώνου.

Σημείωση: Η αξία των προϊόντων που διαλέγετε πρέπει να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας - επιστροφές γίνονται μόνο με την ίδια μεταφορική (ΕΛΤΑ Courier) με δική μας χρέωση.

Αγοράζοντας από το MaxFashion.gr έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν μέσα σε διάστημα 30 ημερών από την ημέρα έκδοσης της απόδειξης αγοράς και να ζητήσετε αντικατάσταση του προϊόντος ή επιστροφή χρημάτων.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση (όχι χρησιμοποιημένα), να έχουν πάνω το καρτελάκι και η συσκευασία να μην έχει υποστεί φθορές. Μαζί με το προϊόν πρέπει να επιστρέφονται όλα τα έγγραφα ή παρελκόμενα που το συνοδεύουν (πχ. Απόδειξη Λιανικής, υλικά συσκευασίας). Χωρίς το παραστατικό πώλησης είναι αδύνατη η αλλαγή οποιουδήποτε προϊόντος ή επιστροφής χρημάτων. Για λόγους υγιεινής δε γίνονται αλλαγές σε εσώρουχα/μαγιό.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Σε περίπτωση που δεν θέλετε να αντικαταστήσετε το επιστρεφόμενο προϊόν με κάποιο άλλο, μπορείτε να ζητήσετε μερική ή ολική επιστροφή χρημάτων. Θα πρέπει να μας αποστείλετε ένα e-mail στην διεύθυνση info@maxfashion.gr στο οποίο θα μας αναφέρετε το IBAN του λογαριασμού, την τράπεζα αλλά και το όνομα δικαιούχου. Μόλις το προϊόν φτάσει στην αποθήκη μας και ελεγχθεί ότι βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, θα καταθέσουμε το ποσό επιστροφής στον λογαριασμό που μας έχετε δώσει εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής των στοιχείων σας. Τυχόν τραπεζικά έξοδα-κρατήσεις που προκύπτουν επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη, όσον αφορά την τράπεζα του ιδίου. Δεν επιστρέφονται ποσά που αφορούν έξοδα αποστολής ενώ θα παρακρατούνται και έξοδα αποστολής αξίας 3,50 € και στις περιπτώσεις που η αρχική αποστολή της παραγγελίας είχε γίνει χωρίς χρέωση εξόδων αποστολής.